Wzrost liczby pacjentek

Kontynuując dyskusję z O kategorii Kędzierzyn Kożleg:

W związku z działaniami mającymi na celu zwiększenie ilości pacjentów w placówce Serafin Clinic w Kędzierzynie-Koźlu oraz ułatwienie pacjentkom dotarcia do informacji o placówce, proszę o realizację poniższych zadań:

Kasia Gierak:

• aktualizacja wizytówek Google Serafin Clinic – dodanie i uzupełnienie informacji o lokalizacji w Kędzierzynie-Koźlu (zdjęcia aktualizacje itd.)
  • aktualizacja profilu Serafin Clinic na Znanym Lekarzu – dodanie adresu placówki w Kędzierzynie-Koźlu,
  • udostępnienie grafików Pań Doktor przyjmujących w Kędzierzynie-Koźlu, tak aby pacjentki mogły umawiać wizyty bezpośrednio do tej lokalizacji,
  • dodanie na stronie internetowej Serafin Clinic informacji o możliwości wykonywania badań w Kędzierzynie-Koźlu, wraz z dokładnym adresem placówki na tą chwile nikt nie wie ze mamy 2 lokalizacje.

Edyta:

• aktualizacja skierowań – dopisanie adresu placówki w Kędzierzynie-Koźlu, tak aby pacjentki otrzymujące skierowanie miały jasną informację, gdzie mogą zgłosić się na badanie/wizytę. – zmiana już na nowej partii

Ania, Magda, Kasia W

• przygotowanie i nagranie krótkich materiałów video/rolek z kliniki w Kędzierzynie-Koźlu, pokazujących placówkę, jej wnętrze oraz lokalizację, materiał powinien mieć charakter informacyjny i zachęcać pacjentki do korzystania z usług w tej lokalizacji: UWAGA – materiały wysyłacie do mnie, rolki będziemy przygotowywać na miejscu
  • Proszę o informacje czy w klinice są nasze materiały edukacyjne / ulotki / teczki itd jeżeli nie Kasia skompletuj wszystko.

Zależy mi na tym, aby wszystkie działania były ze sobą spójne i żeby pacjentka w każdym punkcie kontaktu z Serafin Clinic – Google, Znany Lekarz, strona internetowa, skierowanie czy social media - otrzymywała jasną informację, że możemy przyjąć ją również w Kędzierzynie-Koźlu.

Proszę o informację zwrotną po realizacji poszczególnych zadań oraz zgłoszenie ewentualnych kwestii, które wymagają dodatkowych ustaleń, Kasia wiem ze w przyszły tygodniu jesteś na urlopie wiec na feedback czekam do 13.10.2026

Czy chcecie aby tutaj wkleić raport dot. k. koźle i słów kluczowych ?

tak myślę ze to ok , Kasia będzie miała do niego wgląd